Diensten

CLIMAID adviseert in het verduurzamen van jouw woning of vastgoedportefeuille.

Tijdens een kennismakingsgesprek, worden de mogelijkheden met je doorgenomen. Hierbij worden jouw wensen getransformeerd naar een passend plan.

Aan de hand van de woninganalyse wordt er een kostenraming opgesteld. Deze kostenraming bevat een overzicht van de investering, gevolgd door een redementsprognose.

Zodra de plannen concreet zijn, kiezen wij binnen ons netwerk de geschikte partners voor de uitvoering en begeleiden wij de aanbesteding. Wanneer het zo ver is, helpt CLIMAID bij de aanvraag van subsidies, zodat je geen subsidies misloopt.

Bij zowel appartementen als voor grotere objecten biedt CLIMAID de mogelijkheid om een onderhoud -en of verduurzamingsplan op te stellen. 

Het doel hiervan is om voor een ruim tijdsbestek een kostenraming te creëren, waarbij alle nodige en haalbare investeringen worden weergegeven.

Wanneer je niet zelf over het kapitaal beschikt, gaan wij samen met jou kijken naar de financieringsmogelijkheden. Zodra wij voor jou de geschikte financiering hebben gevonden wordt er gekeken welke investeringen met deze financiering mogelijk zijn. Door een duidelijke balans te maken, kan er ingeschat worden of de besparing groter is dan de financieringslasten.